Clownsworkshop: 19 maart 2022

In deze workshop gaan we de vierde scheppingsdag verkennen vanuit de clown. De clown is het kleine kind in ons dat de wereld verwonderd en transparant tegemoet treedt. Open en nieuwsgierig maakt de clown contact met het verhaal en met de medespelers. We gaan spelen met verwarring, teleurstelling, de verwondering, nieuwsgierigheid en zich kunnen laten verrassen. Dat smaakt naar meer!

Vind je het boeiend om eens op deze manier naar de dag te kijken? Dan is deze workshop een leuke uitdaging.

Zeker onder de deskundige leiding van Joyce Schoon, verbonden aan de 7evende hemel https://www.7evendehemel.nl/

Wanneer: zaterdag 19 maart
Tijd: inloop 12.30 uur. Start om 13.00 uur tot ongeveer 15.00 u.
Waar: De huiskamer in De Drie Ranken (Eglantierlaan 202, Apeldoorn)
Kosten: € 17,50  Inclusief koffie, thee en wat lekkers.
(zijn deze kosten te veel voor je portemonnee, schroom niet en mail ons even)

Opgave is verplicht:

Voor belangstellenden: In de openkringviering van 27 maart in de 3 Ranken zal een korte act van clowns te zien zijn. Vind je het leuk om hieraan mee te doen dan kan je nog van 15.00-16.00 uur blijven om de act te oefenen.