Het leek even stil in De Verwondering.

In januari waren er geen ‘open’ vertelbijeenkomsten in De Verwondering. Een aantal (bestaande) groepen kwamen bij ons en naast de tijd die een organisatie nu eenmaal ook vraagt, bleef er geen tijd meer over voor de open bijeenkomsten.

Het zijn vaak mooie bijeenkomsten als een groep mensen die elkaar al kent op bezoek komt. Naast de inspiratie die wordt opgedaan door bij ons op een speelse, creatieve manier met een Bijbelverhaal bezig te zijn, zien de deelnemers vaak hele andere , vaak onverwachte kanten van hun groepsgenoten.

 

 

Zo bleek de wijze van vertellen van het Paradijsverhaal, met hele andere accenten, voor de deelnemers van een groep heel bevrijdend te zijn. Het verhaal had voor velen een negatieve klank en de worsteling daarmee, ieder weer op zijn eigen wijze, werd uitgewisseld. Zo hoorden de groepsleden weer nieuwe dingen van elkaar en van elkaars achtergrond.

 

 

 

WELLICHT EEN IDEE VOOR UW BUURTGROEP, LEESKRING, GESPREKSKRING …… ?

VAN HARTE WELKOM!

 

 

Tijdsduur:  De bijeenkomsten duren een ongeveer anderhalf uur.

Wanneer:   Op dinsdag of woensdag. Overdag of ’s avonds. Na overleg eventueel andere dagen

Kosten:        Wat het je waard is

Contact:         of  06 315 371 69 ( di en wo )