Zaterdag 18 november was het zo ver. Voor het eerst organiseerde we vanuit De Verwondering een dag voor vrouwen om in balans te blijven of te komen. Door Sacred Dance, een vertelling met verwonderingsgesprek en creatieve verwerking en een geleide fantasieoefening hielden we ons bezig met in balans-zijn, letterlijk en figuurlijk.

Tien, heel verschillende vrouwen namen deel. En toch werden we een geheel.

 

Hierbij een tweetal eerste reacties:

Wat een heerlijke dag. Het gebodene was zeker ook in balans.

Zeer afwisselend programma en een heerlijke lunch.

Voor herhaling vatbaar!

 

Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor afgelopen zaterdag. Ik vond het heel bijzonder om hierbij aanwezig te zijn.

Op dit moment zit ik even in een moeilijke periode, maar heb veel aan deze dag gehad. 

Het verhaal vond ik heel bijzonder, de dansen en de opdracht met Cora gaven me rust en nieuwe inzichten.

Het helpt me weer een stukje op weg. Ook heb ik er nieuwe contacten aan overgehouden.

Mochten jullie meer van deze dagen/avonden organiseren lijkt het me fijn om hieraan deel te nemen.

 

Als begeleiders hebben we ook genoten van deze dag. Mooi om samen, ieder vanuit een andere invalshoek een bijdrage te leveren aan het thema. Bijzonder om te zien dat sommige vrouwen weggingen met veel meer ontspanning in hun gezicht en lichaam.

We gaan zeker nieuwe dagen of dagdelen plannen in 2018!